Voordelen - Big Ass Battery

Voordelen

Geen uitstoot, geluidsoverlast en brandstofkosten. Wél een duurzaam en veilig alternatief.

Groot in naam. Klein van formaat.

Ontmoet de Big Ass Battery

Snel, sterk en slim. De Big Ass Battery is kampioen in zijn klasse. Groot in naam, maar klein van formaat. Met ons energieopslagsysteem ben je on-en off-grid overal razendsnel voorzien van krachtige, groene batterijstroom en sla je efficiënt energie op. Geen uitstoot, geluidsoverlast en brandstofkosten. Wél een duurzaam en veilig alternatief.

Scalable to

1 MWh

Power

1020 kW

Garantie tot

10.000 cycli

Meer over

Onze voordelen

Sustainable

Geen uitstoot, brandstofkosten en geluidsoverlast. We maken gebruik van de nieuwste batterijtechnologie zónder kobalt. De batterijen zijn veiliger dan de veel gebruikte lithium-ion, gaan 15-20 jaar mee en worden daarna gerecycled of ingezet voor minder zware toepassingen.

Safe

In onze energieopslagsystemen maken we gebruik van zeer hoogwaardige componenten. Zo gebruiken we LFP-batterijen (lithium ijzer fosfaat). Deze batterijcellen zijn duurzamer en veiliger dan de meest gebruikte lithuim-ion.

Scalable

Ons energieopslagsysteem is oneindig schaalbaar. Op deze manier kunnen we altijd de gewenste capaciteit leveren. Dit is al mogelijk in stappen van 75 kWh of een veelvoud daarvan. De Big Ass Battery heeft een hoge energiedichtheid. Daardoor blijven de afmetingen van onze energieopslagsystemen beperkt en neemt de container drie keer zo weinig plek in beslag als bij onze concurrenten. Zo’n grote kont -of big ass- heeft hij dus niet!

Smart

Onze energieopslagsystemen zijn voorzien van een energiemanagementsysteem, GPS en 4G. Als klant krijg je toegang tot het systeem via je eigen online portal. Hierdoor heb je continue real-time inzicht in de prestaties van je energieopslagsysteem. Wij kunnen de status van de batterijopslag op afstand monitoren en rapporteren. Daarnaast helpen continue metingen ons om preventief onderhoud uit te voeren en vroegtijdige fouten op te sporen en op te lossen.

What you see is what you get

Hoogwaardige batterijtechnologie

Onze batterijsystemen zijn compacte 10-voetscontainers met moderne, hoogwaardige batterijen. Door toepassing van de beste LFP-batterijen (lithium-ijzer-fosfaat) zijn onze energieopslagsystemen brandveilig en gaan ze langer mee dan de meest gebruikte lithium-ion-batterijen. Zónder verlies van performance. Want in tegenstelling tot vele andere batterijcontainers kun je de capaciteit van onze batterijen voor de volle 100% gebruiken. What you see is what you get!

  • Lightning Overal krachtstroom op batterijen
  • Lightning Brandveilige batterijcontainers
  • Lightning Compact en schaalbaar energie opslagsysteem

Contact

Get in touch

Stuur ons een bericht