Toepassingen

Op naar een uitstootvrije generatie met schone mobiele batterijstroom en energieopslag.

Meer over

Onze toepassingen

Met ons energieopslagsysteem ben je on-en off-grid overal razendsnel voorzien van krachtige, groene batterijstroom en sla je efficiënt energie op. Geen uitstoot, geluidsoverlast en brandstofkosten. Je kunt batterijstroom als duurzaam alternatief gebruiken voor de dieselaggregaat, als fast charger om EV's op te laden of als netverzwaring. De mogelijkheden zijn eindeloos. Hier lees je een aantal van onze meest gebruikte toepassingen.


Meer over

Onze toepassingen

Geen uitstoot, brandstofkosten en geluidsoverlast. Wél een duurzaam alternatief.

Netverzwaring

De Big Ass Battery levert het extra gevraagde vermogen dat nodig is om jouw bedrijf of machine continu te laten draaien.

On-en off-grid

Ons energieopslagsysteem kan op elke gewenste plek geplaatst worden waar verzwaring nodig is.

UPS

Door de flexibiliteit van de Big Ass Battery kan de accu worden ingezet als uninterruptible power supply (UPS).

Battery

Energieopslag

Geld besparen en verdienen met de batterij als energieopslagsysteem. Gebruik zelf de opgewekte energie of verkoop aan het net.

Fast charging

Supersnel laden op de bouw of langs de snelweg.

Peakshaving

De Big Ass Battery vangt door de inzet van krachtige batterijen piekbelastingen op: peakshaving. Deze techniek vermindert de overlast op locatie, bespaart kosten en verlaagt de CO2-uitstoot tot 100%, omdat een dieselaggregaat niet meer nodig is.

What you see is what you get

Hoogwaardige batterijtechnologie

Onze batterijsystemen zijn compacte 10-voetscontainers met moderne, hoogwaardige batterijen. Door toepassing van LFP-batterijen (lithium-ijzer-fosfaat) zijn onze energieopslagsystemen brandveilig en gaan ze langer mee dan de meest gebruikte lithium-ion-batterijen. Zónder verlies van performance. Want in tegenstelling tot vele andere batterijcontainers kun je de capaciteit van onze batterijen voor de volle 100% gebruiken. What you see is what you get!

  • Lightning Overal krachtstroom op batterijen
  • Lightning Brandveilige batterijcontainers
  • Lightning Compact en schaalbaar energie opslagsysteem

Contact

Get in touch

Stuur ons een bericht

Bedankt, je bericht is verzonden naar Big Ass Battery. Er is iets misgegaan bij het versturen van je bericht. Neem a.u.b. contact op via e-mail of telefoon.