Netverzwaring - Big Ass Battery

Netverzwaring

Netaansluiting (tijdelijk) verzwaren met een batterij.

Start sneller met een batterijcontainer.

Netverzwaring.

De krapte op het elektriciteitsnet raakt iedereen. Lang wachten op een grootverbruikaansluiting? Start sneller met een batterijcontainer voor de bouw, project of voor de bedrijfscontinuïteit. Een duurzaam alternatief voor de aggregaat. Zónder uitstoot, brandstofkosten en geluidsoverlast.

File op het elektriciteitsnet.

Wat is netcongestie?

Met netcongestie bedoelen we eigenlijk file op het elektriciteitsnet. Tegenwoordig schakelen we als maatschappij steeds meer over op duurzame vormen van energie, zoals wind- of zonne-energie. Vaak wordt die energie teruggekoppeld naar het elektriciteitsnet.

Oorspronkelijk gebeurde de levering van elektriciteit in één richting: van de centrale naar bedrijven en huizen. Sinds de opkomst van duurzame energiebronnen, zoals zonne-energie, is dat veranderd en gebeurt die transitie in twee richtingen. Het resultaat? Er doen zich vaak problemen voor met spanning op het elektriciteitsnet, waardoor het terugleveren van stroom niet mogelijk is.

Voor netbeheerders is het vaak een heuse uitdaging om de nodige energie van punt A naar punt B te vervoeren, met als gevolg dat er op bepaalde plaatsen een tekort aan capaciteit ontstaat. Met andere woorden, netcongestie.

Duurzaam en veilig.

Altijd de gewenste stroomaansluiting.

Als revolutionair opslagsysteem voor energie voorziet Big Ass Battery je on- en off-grid over de gewenste stroomaansluiting, in verschillende toepassingen. Met de batterij container voldoe je aan alle duurzaamheidseisen en ben je voorbereid op de toekomst.

  • Lightning A-merk componenten
  • Lightning Batterijtechnologie van de hoogste plank
  • Lightning Altijd up-to-date met de slimste software
  • Lightning Geen uitstoot, geluidsoverlast en brandstofkosten

Het slimste jongetje van de klas.

Batterijtechnologie van de hoogste plank.

De Big Ass Battery is altijd up-to-date en voorzien van de nieuwste technieken en software. Hiermee streven we naar een lange levensduur en een hoge kwaliteit. Al onze energieopslagsystemen beschikken over een energiemanagementsysteem, 4G en GPS.

Als klant heb je toegang tot een eigen online portal. Zo heb je real-time inzicht in de prestaties van de Big Ass Battery. Op afstand kijken wij met je mee en pushen de nieuwste updates. We voeren preventief onderhoud uit en kunnen eventuele problemen opsporen en op afstand oplossen.

Is het de investering waard?

Een batterijsysteem aanvragen

Van de voordelen van een energieopslagsysteem ben je inmiddels overtuigd. Maar de aanschaf is een tweede. Is het de investering waard? En voor welk systeem moet je kiezen?

Als hulpmiddel hiervoor is de zogenaamde ‘Levelized cost of storage’ (LCoS) geïntroduceerd. Deze maatstaf maakt het mogelijk om verschillende opslagtechnologieën vanuit economisch perspectief objectief met elkaar te kunnen vergelijken.

Benieuwd naar wat de LCoS in jouw situatie doet? Wij helpen je bij de berekening van je gewenste aanvraag. Neem vrijblijvend contact met ons op of vraag een offerte aan.

Vraag vrijblijvend om advies

Contact

Get in touch

Stuur ons een bericht