Bouwaansluiting - Big Ass Battery

Bouwaansluiting.

Altijd voorzien van duurzame krachtstroom.

On-grid, off-grid en smart grid.

Duurzame bouwaansluiting.

Een goede bouwaansluiting is van essentieel belang voor het succesvol voltooien van een bouwproject. Daarom is het belangrijk om de juiste aansluiting te kiezen die past bij de specifieke behoeften van het bouwproject en de duurzaamheidseisen van dit moment.

Traditionele bouwaansluitingen zijn vaak afhankelijk van fossiele brandstoffen, wat kan leiden tot hoge CO2-uitstoot. Door te kiezen voor duurzame oplossingen, zoals on- of off-grid opties of een smart grid, kunnen we onze impact op het milieu verminderen. Dit is niet alleen goed voor het milieu, maar kan ook helpen om kosten te besparen op de lange termijn.

On-grid oplossingen: aansluiten op het reguliere stroomnet

Als het gaat om on-grid oplossingen voor bouwaansluitingen, dan biedt Big Ass Battery je een aantal geweldige opties. Met onze LFP-batterijen is het mogelijk om tijdelijke aansluitingen te maken op het reguliere stroomnet zonder daarbij afhankelijk te zijn van fossiele brandstoffen. Deze technologie is niet alleen efficiënt en betrouwbaar, maar ook nog eens milieuvriendelijk. Een van de voordelen van Big Ass Battery’s on-grid oplossingen is dat ze snel en eenvoudig geïnstalleerd kunnen worden. Dit bespaart niet alleen tijd en geld, maar maakt het ook mogelijk om snel te beginnen met de bouwwerkzaamheden.

Een ander groot voordeel van deze on-grid oplossingen is dat ze gemakkelijk kunnen worden gemonitord en beheerd via een online portal. Dit biedt een realtime overzicht van het energieverbruik. Hierdoor bespaar je geld, omdat je onnodig stroomverbruik kunt elimineren. Daarnaast help je het milieu een handje dankzij een verminderde energieverspilling. Al met al zijn de on-grid oplossingen van Big Ass Battery een slimme keuze voor elk bouwproject dat afhankelijk is van een tijdelijke stroomvoorziening. Dankzij onze betrouwbare, efficiënte en milieuvriendelijke technologie zorgt het ervoor dat je bouwproject soepel verloopt en voldoet aan de hoogste standaarden voor duurzaamheid.

Off-grid oplossingen: volledig onafhankelijk van het stroomnet

Als je op zoek bent naar een oplossing om volledig onafhankelijk te zijn van het reguliere stroomnet, dan biedt Big Ass Battery je ook off-grid oplossingen voor bouwaansluitingen. Deze oplossingen maken gebruik van dezelfde LFP-batterijen als de on-grid oplossingen, maar dan met extra functies die nodig zijn voor volledige onafhankelijkheid, zoals een geïntegreerde genset.

Dit betekent dat je volledige controle hebt over je stroomvoorziening, ongeacht waar je je bevindt op de bouwplaats. Dit maakt off-grid oplossingen perfect voor afgelegen locaties waar geen toegang is tot het reguliere stroomnet. De off-grid oplossingen van Big Ass Battery zijn niet alleen milieuvriendelijk, maar ook betrouwbaar en efficiënt. Door te investeren in duurzame energiebronnen en opslagmogelijkheden, kun je op de lange termijn je energiekosten verlagen.

Smart Grid: optimaliseer je energiebeheer

Een smart grid maakt gebruik van slimme technologieën om het energiebeheer te optimaliseren en te automatiseren, waardoor je je energieverbruik efficiënter kunt beheren en duurzamer kunt maken. Smart grids bieden een aantal voordelen voor bouwprojecten, waaronder het verminderen van energieverbruik, het minimaliseren van piekbelastingen en het verminderen van energiekosten. Door gebruik te maken van slimme meters en sensoren kun je het energieverbruik in realtime monitoren en beheren. Hierdoor kun je energieverspilling verminderen en de efficiëntie van het energiegebruik verbeteren.

Een smart grid biedt je ook de mogelijkheid om verschillende energiebronnen te integreren. Denk in dat geval onder meer aan zonnepanelen, windturbines en batterijopslag. Dit maakt het mogelijk om een geïntegreerd energiebeheersysteem te creëren dat beter in staat is om het energieverbruik te optimaliseren en te maximaliseren. Kortom, het is een slimme keuze voor elk bouwproject dat gericht is op duurzaamheid en efficiëntie.

Het slimste jongetje van de klas.

Batterijtechnologie van de hoogste plank.

De Big Ass Battery is altijd up-to-date en voorzien van de nieuwste technieken en software. Hiermee streven we naar een lange levensduur en een hoge kwaliteit. Al onze energieopslagsystemen beschikken over een energiemanagementsysteem, 4G en GPS.

Als klant heb je toegang tot een eigen online portal. Zo heb je real-time inzicht in de prestaties van de Big Ass Battery. Op afstand kijken wij met je mee en pushen de nieuwste updates. We voeren preventief onderhoud uit en kunnen eventuele problemen opsporen en op afstand oplossen.

Is het de investering waard?

Een batterijsysteem aanvragen

Van de voordelen van een energieopslagsysteem ben je inmiddels overtuigd. Maar de aanschaf is een tweede. Is het de investering waard? En voor welk systeem moet je kiezen?

Als hulpmiddel hiervoor is de zogenaamde ‘Levelized cost of storage’ (LCoS) geïntroduceerd. Deze maatstaf maakt het mogelijk om verschillende opslagtechnologieën vanuit economisch perspectief objectief met elkaar te kunnen vergelijken.

Benieuwd naar wat de LCoS in jouw situatie doet? Wij helpen je bij de berekening van je gewenste aanvraag. Neem vrijblijvend contact met ons op of vraag een offerte aan.

Vraag vrijblijvend om advies

Contact

Get in touch

Stuur ons een bericht