Over ons - Big Ass Battery

Team Big Ass Battery

Power anywhere.

Welkom bij

Big Ass Battery

Een dynamische team van energieke en waardevolle krachten dat Big Ass Battery typeert. Wij houden van persoonlijk, dat maakt voor ons het verschil. Graag nodigen wij je uit om kennis te maken met Big Ass Battery en de passie die ons verbindt laten we graag aan je zien; onze batterijenergie-opslagsystemen.

Big facts

over ons

Voor innovatie en duurzaamheid zetten we ons dag in, dag uit voor in bij Big Ass Battery. Ons team bestaat uit een dynamische mix van professionals, waaronder engineers, elektromonteurs en vele andere functies. We zijn trots op de resultaten die we tot nu toe hebben bereikt. Onze oplossingen hebben meerdere klanten geholpen met hun energiebehoeften. Door voortdurend te blijven werken aan nieuwe ontwikkelingen en projecten, blijven we groeien én innoveren en kunnen we onze klanten de meest geavanceerde oplossingen op maat aanbieden. Ontdek wat Big Ass Battery voor jou kan beteken en samen streven we naar een duurzame toekomst. 

Ons streven naar duurzaamheid

Dat is de toekomst.

Onze aanpak begint bij het gebruik van moderne, hoogwaardige LF-batterijcellen, vanuit daar bouwen we voort naar een compacte en oneindige schaalbare 10-voetcontainer. Onze slimme energieopslagsystemen zijn brandveilig en hebben een lange levensduur zonder verlies van prestaties. Naast compactheid en schaalbaarheid zijn veiligheid én duurzaamheid van essentieel belang. Er is nog een groter voordeel wat we bieden; namelijk het volledig 100% benutten van batterijcapaciteit, waardoor je optimaal profiteert van de energie die je hebt opgeslagen. Onze meest gebruikte toepassingen zijn daarom; energieopslag, fast charging, netverzwaring, peak shaving, on- en off-grid en de noodstroomvoorziening.


Meer over

De knappe koppen van Big Ass Battery

Elke teamlid brengt waardevolle talenten met zich mee, waardoor wij als bedrijf blijven groeien. Of het nu gaat om technische vaardigheden, analytisch vermogen, klantgerichtheid of creativiteit, we hebben het allemaal. We werken samen hard, leren van elkaar, lachen veel en steunen elkaar op zowel professioneel vlak als in de persoonlijke groei. Een positieve en aanwezige energie die aanstekelijk is voor de sfeer en hopen dat dit ook bij jou zo overkomt. Eén team, één taak.

Guido

Remon

Annelies

Arjan

Alex

Elze

Pablo

Jelle

Wesley

Vincent

Christiaan

Annicke

Maud

Robin

Tom

Gian Luca

Mark

Masoud

Erica

Dieter

Roland

Elson

Heidi

Quido

Ina

Erik

Alexandre

Daan

Ivo

Mark

Samuel

Celso

Pim

Nick

Viktor

Emrys

Carl

Onze vacatures

Werken bij Big Ass Battery

We kick ass! Wij zijn Big Ass Battery; een supersnel groeiende scale-up in de eredivisie van de energietransitie. We bouwen energieopslagsystemen op het hoogste niveau; van batterijcel tot batterijcontainer. En daarvoor zijn we op zoek naar collega’s die met ons meebouwen aan onze Big Ass ambities.

Bekijk al onze vacatures

Contact

Get in touch

Stuur ons een bericht