Subsidieregeling - Krijg tot 20% van je aanschafwaarde terug!  - Big Ass Battery
Graphic bolt
Terug

20 februari, 2024

Subsidieregeling – Krijg tot 20% van je aanschafwaarde terug! 

Vanaf 5 maart 2024 is het mogelijk om de SSEB aan te vragen, wat staat voor de subsidieregeling Schoon en Emissieloos Bouwmaterieel. De regeling is om de aanschaf van schoon en emissieloos bouwmaterieel te stimuleren. De SEB-regeling verstrekt subsidies aan bedrijven die investeren in de aanschaf van onder andere een Big Ass Battery. Door te investeren in deze technologie kunnen bedrijven tot maar liefst 20% van hun aanschafwaarde van een batterijopslagsysteem terugkrijgen.

Voor wie?

De regeling geldt voor bouwbedrijven die in Nederland gevestigd zijn en nieuwe emissieloze bouwmachines aanschaffen voor eigen gebruik of aanschaffen en deze aan andere bedrijven verhuren of leasen. Tevens krijg je subsidie voor de meerkosten van de batterij ten opzichte van niet-duurzaam alternatief zoals een aggregaat. 

Hoeveel subsidie?

Er wordt maar liefst 36 miljoen euro subsidie beschikbaar gesteld, waarvan je een maximaal subsidiebedrag van €300.000,- per bouwmachine kunt aanvragen.

Welke subsidie is nog meer interessant?

Daarnaast is er ook de Energie-investeringsaftrek (EIA) voor ondernemers. Door te investeren in duurzame energie en het verminderen van CO2-uitstoot, kunnen ondernemers 40% van de investeringskosten aftrekken van de 

Wil je meer informatie over welke regelingen van toepassing zijn op de Big Ass Battery? Laat je vraag achter en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Wil je meer weten over de subsidieregeling? Stel je vraag:

"*" geeft vereiste velden aan

Dit formulier is beschermd door reCAPTCHA en de Privacy Policy en Algemene voorwaarden zijn van toepassing

Afbeelding

Contact

Get in touch

Stuur ons een bericht